Heldere ruiten zonder strepen

DC Cleaning: ook uw glazenwasser in Oosterhout

De eerste indruk van uw bedrijf wordt vaak al op de stoep gevormd. Het bedrijfspand is uw visitekaartje. Met een schoon bedrijfspand maakt u een goede eerste indruk. Een mooie reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan de specialisten van DC Cleaning.

Wij hebben de mensen, de kennis en de ervaring om uw ruiten het hele jaar te laten blinken. Verontreiniging door regenwater en buitenlucht zijn van invloed op het smetteloze uiterlijk van uw buitenbeglazing en uw kozijnen. Investeer daarom in goed glasonderhoud en glasbewassing. Zo straalt uw bedrijfspand altijd. Vertrouw het regelmatige onderhoud van binnen- en buitenbeglazing toe aan DC Cleaning.

Telescopische glasbewassing

Door middel van telescopische glasbewassing met osmose is het mogelijk om de glazen van uw pand tot 15 meter hoog te wassen. 

Bij deze techniek maken we gebruik van gedestilleerd water waarmee we – met telescoopstelen en een borstel - de ramen spoelen. In osmosewater zit geen schoonmaakmiddel. Hierdoor blijven uw ramen langer schoon en zult u bij regen zien dat het water eraf parelt.

Het nadeel van glasbewassing met osmosewater is dat de ruiten moeten ‘drogen’. Uw zicht wordt dus heel tijdelijk beperkt door druppels op de ruit. Deze druppels drogen streeploos op.

Telescopische glasbewassing werkwijze vergroot de veiligheid van onze medewerkers enorm.

Zonnepaneelreiniging

Regelmatig onderhoud van uw zonnepanelen is voordelig voor het rendement van de panelen. Wij reinigen de zonnepanelen met osmosewater. Dit water is 100% veilig voor de panelen en laat geen kalk achter.

Investeer in de levensduur van uw zonnesysteem. Spendeer een klein bedrag aan zonnepaneelreiniging. Zo haalt u het maximale rendement uit de panelen.