Schoonmaakwerk door DC Cleaning

Niet gewoon schoon, maar smetteloos

Goed schoonmaken is niet voor iedereen weggelegd. Schoonmaken is dan ook een vak. Passie voor schoonmaken en gebruik van de beste materialen zorgen bij DC Cleaning voor het gewenste resultaat: een spik en span pand.

 

Kantooronderhoud

Kantoren, sanitair, openbare ruimte, leslokalen, medische ruimten, kamers, en meer. Wij maken iedere woon- of werkruimte schoon.

Onze schoonmakers lopen geen vast programma af. Wij geloven in prestatiegericht en doelgericht schoonmaken. Niet alleen het standaard riedeltje, maar ook echt schoonmaken wat vuil is. Dat klinkt vanzelfsprekend voor een schoonmaakbedrijf, maar is helaas niet altijd zo. Wel bij ons. Wij gaan pas weg als het pand smetteloos is.

Opleveringsschoonmaak

Betrekt u een nieuw pand of heeft u uw pand laten verbouwen? Schakel DC Cleaning in voor de opleveringsschoonmaak. Zo heeft u tijd voor andere zaken. We werken sinds een aantal jaar samen met bouwbedrijf Knaapen Groep uit Son en verzorgen na al hun bouwwerkzaamheden de opleveringsschoonmaak. 

Denk hierbij aan het spik en span maken van de badkamer, de keuken en het toilet na de bouw of een verbouwing.

Tapijtreiniging

Een mooi fris tapijt geeft een nette indruk. Wij reinigen elk tapijt met behulp van verschillende reinigingsmethodes, nat of droog. Na het reinigen behandelen we uw tapijt - indien gewenst - met een ‘guard’, zodat hij weer goed beschermd is.