Uw vloer schitterend schoon

Vloeronderhoud door schoonmaakbedrijf DC Cleaning

De vloer is een van de eerste dingen die uw klanten zien als ze uw bedrijfspand binnenstappen. U wilt natuurlijk niet dat deze vloer dan bevuild of beschadigd is. Laat Schoonmaakbedrijf DC Cleaning uit Oosterhout daarom uw vloer onderhouden. Ook als de vloer in uw woning een opknapbeurt kan gebruiken komen we graag.

Schoonmaakbedrijf Oosterhout, glazenwasser Oosterhout, DC Cleaning

De vloer is veelal bepalend voor de sfeer die uw bedrijfspand uitstraalt. Voor iedere stijl bestaat er een andere vloersoort. Denk aan tapijt, marmoleum, linoleum, hout, parket of natuursteen. Wij weten hoe we voor al deze typen vloerbekleding moeten zorgen.

Onze vloerreinigingsspecialisten analyseren uw vloer en bepalen op basis hiervan de juiste methode van vloeronderhoud. Zo kunnen we u vooraf vertellen wat het gaat kosten. 

Wij verzorgen de volgende vormen van vloeronderhoud voor bedrijven en particulieren:

Schoonmaakbedrijf Oosterhout, glazenwasser Oosterhout, DC Cleaning

Producten van Dr. Schutz

Wij gebruiken voornamelijk de fijne producten van Dr. Schutz. Zelfs als uw vloer versleten is kunnen we met deze producten uw vloer weer toonbaar maken.

Alleen de beste polymeren en PU-lakken zijn goed genoeg voor uw vloer. Zo is het mogelijk om de vloer met deze producten in een kleur te lakken, of uw marmeren vloer te voorzien van een logo.

We behandelen ook vinyl, rubbergranulaatvloeren, houten én ESD-vloeren. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw ESD-vloer na behandeling weer 100% antistatisch is.