Glasbewassing 
door DC Cleaning 
in Oosterhout

Contact opnemen

Wij nemen u de gehele schoonmaak van uw pand uit handen. Van het poetsen van de ramen tot het onderhouden van de vloer of het reinigen van de gevel. Dit alles voor een scherpe prijs.

Afspraak maken

Uw glazenwasser in Oosterhout

De eerste indruk van uw bedrijf wordt vaak al op de stoep gevormd. Met een schoon bedrijfspand maakt u dus een goede eerste indruk. Een mooie reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan de glazenwassers van DC Cleaning. Wij hebben de mensen, de kennis en de ervaring om uw ruiten het hele jaar te laten blinken.

Telescopische glasbewassing

Door middel van telescopische glasbewassing met osmose is het mogelijk om de glazen van uw pand tot 15 meter hoog te wassen. Deze techniek maakt gebruik van osmosewater waarmee we de ramen spoelen en reinigen met behulp van telescoopstelen en een borstel. In osmosewater zit geen schoonmaakmiddel. Hierdoor blijven uw ramen langer schoon en zult u bij regen zien dat het water eraf parelt.

Zonnepaneelreiniging

Regelmatig onderhoud van uw zonnepanelen is voordelig voor het rendement van de panelen. Wij reinigen de zonnepanelen met osmosewater. Dit water is 100% veilig voor de panelen en laat geen kalk achter. Investeer in de levensduur van uw zonnesysteem; spendeer een klein bedrag aan zonnepaneelreiniging. Zo haalt u het maximale uit de panelen.

Schoonmaakwerk door DC Cleaning

Niet schoon, maar smetteloos. Dat is ons motto. Schoonmaken is een vak. Passie voor schoonmaken en het gebruik van de beste materialen zorgen bij DC Cleaning voor het gewenste resultaat: een spik en span pand.

Kantooronderhoud

Kantoren, sanitair, openbare ruimte, leslokalen, medische ruimten, kamers en meer. Wij maken iedere woon- of werkruimte schoon. Onze schoonmakers lopen geen vast programma af. Wij geloven in prestatiegericht en doelgericht schoonmaken.


Niet alleen het standaard riedeltje, maar ook echt schoonmaken wat vuil is. Dat klinkt vanzelfsprekend voor een schoonmaakbedrijf, maar is helaas niet altijd zo. Wel bij ons. Wij gaan pas weg als het pand smetteloos is.

Opleveringsschoonmaak

Betrekt u een nieuw pand of heeft u uw pand laten verbouwen? Schakel DC Cleaning in voor de opleveringsschoonmaak. Zo heeft u tijd voor andere zaken. We werken al samen met bouwbedrijf Knaapen Groep uit Son en verzorgen na al hun bouwwerkzaamheden - groot of klein - de opleveringsschoonmaak.

Tapijtreiniging

Een mooi, fris tapijt geeft een nette indruk. Wij reinigen elk tapijt met behulp van verschillende reinigingsmethodes, nat of droog. Na het reinigen behandelen we uw tapijt - indien gewenst - met een ‘guard’, zodat hij weer goed beschermd is.

Vloerreiniging voor schitterende vloeren

De vloer is een van de eerste dingen die uw klanten zien als ze uw bedrijfspand binnenstappen. U wilt natuurlijk niet dat deze dan bevuild of beschadigd is. Laat Schoonmaakbedrijf DC Cleaning uit Oosterhout daarom uw vloer onderhouden. Voor de opknapbeurt van de vloeren in uw woning, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.


De vloer is veelal bepalend voor de sfeer die uw bedrijfspand uitstraalt. Voor iedere stijl bestaat er een andere vloersoort. Denk aan tapijt, marmoleum, linoleum, hout, parket of natuursteen. Wij weten hoe we voor al deze typen vloerbekleding moeten zorgen.
Onze vloerreinigingsspecialisten analyseren uw vloer en bepalen op basis hiervan de juiste methode van vloeronderhoud. Zo kunnen we u vooraf vertellen wat het gaat kosten.


Wij verzorgen de volgende vormen van vloeronderhoud voor bedrijven en particulieren:
  • Strippen en conserveren van vloeren
  • Re-coaten of highspeedsprayen van marmoleum- en linoleumvloeren
  • Nat en/of droog reinigen van vloerbedekking
  • (Machinaal) schrobben van vloeren

Gevelreiniging door DC Cleaning

Net als uw ruiten, is de gevel van uw pand een van de eerste dingen die uw bezoekers zien. U wilt natuurlijk een goede eerste indruk maken met een onberispelijk pand. Wij zorgen ervoor dat de gevel van uw pand of kantoor netjes is én blijft. Of het nu gaat om een stenen gevel, gevelplaten of damwand: wij weten hoe we de gevel moeten reinigen. 


DC Cleaning reinigt meer dan alleen uw gevel. Uw pui laten impregneren, kozijnen laten opknappen of de gevelplaten laten voorzien van een coating? Dit zijn slechts enkele diensten die ons schoonmaakbedrijf u kan bieden.